KLM lanceert ‘Jets’ game: vliegen door Amsterdam

Luchtvaartmaatschappij KLM heeft voor Android een nieuwe game uitgebracht onder de naam Jets – Flying Adventure. KLM brengt hiermee de tweede game uit voor de smartphone. Met KLM Jets kan je de uitdaging aangaan om boven Amsterdam te vliegen.

KLM Jets game

KLM heeft een nieuwe game uitgebracht voor Android en Apple iOS. Het gaat om de game ‘Jets – Flying Adventure’ waarmee je met een papieren vliegtuig je vaardigheden als piloot op de proef kunt nemen. Je moet hierbij oppassen voor trams, boten en andere objecten die je tijdens je vlucht tegen kan komen.

KLM Jets

Amsterdam

Je vliegt in KLM Jets boven de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Maak kennis met de Amsterdamse grachten en over de oude binnenstad. Volgens KLM zullen in de toekomst ook andere beroemde steden worden toegevoegd aan de game. Je bedient het papieren vliegtuig met je vingers en naarmate je verder vliegt zal het spel moeilijker worden.

De details zijn volgens KLM voorzien van veel details. Trams zullen hun bel laten rinkelen als je bijna er tegenaan dreigt te vliegen en bij de grachten zijn roestige fietsen te vinden. Je kan in de multiplayer-modus het ook tegen je vrienden opnemen. Tevens kan je nieuwe missies vrijspelen en je score delen via social media.

KLM Jets

Goodies

Wanneer je in het bezit bent van een KLM ticket of je boekt er een, krijg je extra ‘goodies’ tot je beschikking in KLM Jets. Als je met KLM vliegt vanaf Schiphol krijg je verder een beloning als je op tijd bij de gate bent. Wat deze beloning is, is echter niet bekend.

KLM Jets kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Google Play Store. Eerder bracht KLM al een andere game uit voor Android; Aviation Empire.

Lees ook

Reageer op dit artikel