KLM zet in op Android Wear met update KLM-app

Luchtvaartmaatschappij KLM heeft vandaag een update uitgebracht voor de KLM-app. De Android-app van KLM bevat nu tal van interessante snufjes die voor de Android Wear bezitter zeker van pas kunnen komen.

KLM Android Wear

KLM heeft in de Play Store een update klaargezet voor de app van de luchtvaartmaatschappij. Passagiers kunnen 24 uur voor vertrek worden meldingen verstuurd die relevant zijn voor de reis. Zo kan je op je Android Wear smartwatch op de hoogte blijven van de actuele vluchttijden en wanneer de gate opengaat.

KLM Android Wear

Wanneer de reiziger aankomt op Amsterdam Schiphol Airport ontvangt diegene een bericht met informatie over de gate en de instaptijd, zo meldt KLM. Bij het openen van het bericht kan er door te swipen verder relevante vluchtgegevens getoond worden. Een uur voor vertrek kan je met je wearable inchecken, want de instapkaart verschijnt gewoon op je smartwatch.

KLM Android Wear

Voor de Apple-liefhebbers: KLM zegt ook een Apple Watch applicatie van KLM uit te gaan brengen. De update voor de KLM-app is via onderstaande button gratis te downloaden.

Lees ook

Reageer op dit artikel