KLM app: compleet vernieuwde, frisse app uitgebracht

Luchtvaartmaatschappij KLM heeft vandaag de compleet vernieuwde applicatie uitgebracht voor Android. De KLM app is voorzien van een nieuwe interface en is daarmee moderner. KLM heeft in de applicatie ook meerdere functies toegevoegd, zodat je zonder problemen op vakantie kunt gaan.

KLM app

De luchtvaartmaatschappij KLM heeft zojuist de nieuwe applicatie voor Android vrijgegeven in de Play Store. Met de nieuwe versie van de applicatie heb je in een oogopslag inzicht in de boekingen en toekomstige vluchten. Wat bij het opstarten van de applicatie direct opvalt is de sfeervolle impressie die je krijgt te zien. Op het startscherm heb je toegang tot toekomstige vluchten die je hebt geboekt. Eerder gaven we al een preview van de KLM-app.

Vluchtinformatie

Voor toekomstige vluchten kan je direct inzien hoeveel bagage je hebt ingecheckt. Via de applicatie kan eventueel ook nog extra ruimbagage inchecken, mocht je er op het laatste moment achter komen dat er tòch nog een koffer mee moet. Verder vind je er natuurlijk de vertrektijden van zowel je heen- als terugvlucht. Maaltijden die je aan boord krijgt worden eveneens getoond net als de stoelnummers, die je eventueel ook nog kunt wijzigen.

Inchecken en boeken

Om op het vliegveld niet meer te hoeven inchecken kan je via de KLM app al inchecken. Met een paar drukken op de knop kan je dit veel tijd besparen en ga je zorgeloos op vakantie (of weer terug richting huis). Via de app van KLM krijg je ook inzicht in eventuele vertragingen en vluchtinformatie. Al helemaal in de vakantiestemming? De applicatie laat ook het actuele weer zien van je bestemming. Met je creditcard kan je verder direct een nieuwe vlucht boeken, mocht je er direct tussenuit willen. Allemaal direct via de KLM app.

Flying Blue

Leden van het spaarprogramma van KLM, Flying Blue, kunnen hun gespaarde ‘Award Miles’ bekijken en de voortgang van het aantal te sparen punten raadplegen. Aanbiedingen zijn er ook in de KLM app te vinden, zij het dat deze in de browser geopend worden, in plaats van in de app zelf.

Android Wear

Android Wear heeft bij KLM ook de nodige aandacht gekregen. Net als bij het opstarten van de app op de smartphone, krijg je ook bij het opstarten van KLM op Android Wear een persoonlijke begroeting te zien. Via de smartwatch heb je toegang tot de komende eerst komende vlucht. In maart kwam KLM voor het eerst met Android Wear-ondersteuning.

KLM Android Wear

KLM app voor Android

De update voor de KLM app wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Via onderstaande button kan je de applicatie gratis downloaden. Wat vind jij van de vernieuwde app? Laat het ons weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

KLM – Boek vluchten en beheer uw reis
KLM – Boek vluchten en beheer uw reis
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel