De nieuwe KLM-app: dit kunnen we verwachten

Luchtvaartmaatschappij KLM zal binnenkort een nieuwe applicatie uitbrengen voor Android. De huidige KLM-app is verouderd en voldoet niet meer aan de wensen van KLM. Om de app onder reizigers weer een stuk aantrekkelijker te maken, komt het bedrijf met een nieuwe app. Wij hebben alle ins- en outs voor je op een rijtje gezet.

KLM app

KLM is druk bezig met het uitbrengen van nieuwe applicaties. Eind mei bracht KLM nog de eigen game ‘Jets‘ uit voor Google Android. Begin maart kwam er voor de eigen KLM-app een update waarbij Android Wear-ondersteuning werd toegevoegd, alleen de vormgeving en mogelijkheden van de huidige applicatie blijft toch een beetje een ouderwets.

Vorige week bracht KLM naar buiten dat het bedrijf komt met een nieuwe applicatie voor zowel Apple iOS als voor Google Android. DroidApp heeft bij KLM navraag gedaan over wat we precies kunnen verwachten van de nieuwe app. Dat zullen een hoop nieuwe dingen zijn, in natuurlijk een heel nieuw jasje. We zetten de verwachtingen voor de nieuwe KLM-app op een rijtje.

KLM

KLM app wordt persoonlijker

In de KLM-app zal het mogelijk worden om vliegtickets direct via de applicatie te boeken. Je hoeft hiervoor dus niet langer meer de applicatie te verlaten. Uiteraard blijft het net als in de huidige applicatie ook mogelijk om jezelf via de app alvast in te checken. Verder wordt de applicatie persoonlijker. Hoe dit er precies uit zal gaan zien doet KLM nog niet uit de doeken, maar wel moet alles relevanter worden voor de gebruiker. Het zal daarbij ook mogelijk zijn om de ‘Miles’ status te bekijken van het spaarprogramma Flying Blue.

KLM laat aan DroidApp verder weten dat de luchtvaartmaatschappij in de zomer van dit jaar ook de mogelijkheden op de smartwatch (Android Wear) op de schop zullen gaan. Hoe dit er precies eruit zal gaan zien, moeten we eveneens nog even afwachten.

Begin juli, precies op tijd voor de zomervakantie dus, zal KLM de nieuwe app uitbrengen voor Android. Wanneer KLM de vernieuwde KLM applicatie heeft gelanceerd, lees je dat uiteraard op DroidApp. De huidige KLM app kan via onderstaande button gedownload worden uit de Play Store.

KLM – Boek vluchten en beheer uw reis
KLM – Boek vluchten en beheer uw reis
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel