KPN brengt nieuwe KPN Prepaid App uit in Play Store

Prepaid-klanten van KPN kunnen vanaf nu gebruik maken van een nieuwe app. Met de applicatie kun je snel je zaken beheren en tevens inzicht krijgen in de kosten en het verbruik. De nieuwe KPN Prepaid App geeft je ook extra’s.

KPN Prepaid App

Voor Android heeft KPN een nieuwe applicatie uitgebracht, bedoeld voor prepaid-klanten. Met de KPN Prepaid app kunnen klanten direct inzicht krijgen in het verbruik. Hoeveel euro heb je nog tegoed en hoeveel dataverkeer kun je nog gebruiken? Daarbij kun je ook via de prepaid applicatie bundels kopen en inzicht krijgen in het aantal opwaarderingen.

Natuurlijk is het via de KPN Prepaid app ook mogelijk om op te waarderen. Wanneer je opwaardeert via de app kun je voor een gratis bundel kiezen, als cadeautje. Denk aan een belbundel of een databundel. Het opwaarderen via de app werkt gemakkelijk en het betalen kan direct via iDeal, Creditcard, PayPal of per automatisch incasso. Je kunt er ook voor kiezen om automatisch op te waarderen zodat je nooit zonder tegoed zit.

Mocht je nog niet beschikken over KPN Prepaid, dan kun je dat direct via de website van KPN bestellen. Voor de abonnees van KPN is er de Mijn KPN app. De nieuwe KPN Prepaid app is te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

KPN Prepaid
KPN Prepaid
Ontwikkelaar: KPN
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel