KPN Visual Voicemail app nu beschikbaar voor Android: alle details

KPN kwam in oktober met het nieuws dat ze de bekende voicemail-dienst gaat uitbreiden door Visual Voicemail. Met de KPN Visual Voicemail app krijg je veel meer mogelijkheden en hoef je niet meer een keuzemenu door voor het beluisteren van berichten.

KPN Visual Voicemail

In de Google Play Store is de nieuwe KPN Visual Voicemail app verschenen. Deze applicatie geeft klanten van KPN meer mogelijkheden rondom de voicemaildienst. In oktober werd KPN Visual Voicemail gepresenteerd en later die maand werd de eerste uitrol gestart. Nu de app beschikbaar is voor Android kunnen meer mensen de app en de vernieuwde dienst gebruiken.

KPN Visual Voicemail app

KPN Visual Voicemail geeft je in de app een overzicht van alle voicemailberichten. Deze kun je beluisteren op een moment wanneer het jou uitkomt. Daarbij is het ook direct mogelijk om vanuit de app een bericht te sturen naar de beller of direct terug te bellen. Klanten van KPN kunnen via de Voicemail app ook de audioberichten pauzeren en terug- en doorspoelen. Mocht een nummer nog niet in je contacten staan kun je die ook direct opslaan.

De uitrol van Visual Voicemail van KPN vindt gefaseerd plaats. Zodra je als klant gebruik kunt maken van de nieuwe voicemaildienst krijg je hiervan een bericht vanuit KPN. Je kunt de app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

KPN VoiceMail
KPN VoiceMail
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel