Simyo klanten ontvangen dubbele bundels bij andere KPN producten

Simyo heeft Simyo Compleet geïntroduceerd, hiermee ontvangen Simyo klanten die op hetzelfde adres ook KPN diensten afnemen dubbel zoveel data en belminuten. Simyo geeft hiermee haar klanten dezelfde voordelen als KPN met haar KPN Compleet.

Simyo Compleet

Ben je Simyo klant en heb je thuis internet van KPN dan kun je nu ook je bundels laten verdubbelen. Heb je bijvoorbeeld een bundel van 300 belminuten dan wordt deze met Simyo Compleet verdubbeld naar 600 belminuten. Hetzelfde geldt voor de internetbundels van Simyo ook deze worden zonder extra kosten verdubbeld.

Volgens Simyo verdienen klanten het om dubbele bundels te krijgen als zij thuis gebruik maken van KPN. Simyo zelf maakt ook gebruik van het KPN netwerk voor het aanbieden van haar telefoniediensten. Wil je Simyo Compleet activeren dan is het belangrijk dat de adressen overeenkomen met het internetabonnement en het Sim Only abonnement. Het maakt niet uit of een van de abonnementen op een andere naam staat.

Via mijn Simyo kunnen klanten Simyo Compleet aanvragen, na activatie ontvang je in de volgende maand de dubbele bundels. Naast het ontvangen van een dubbele bundel kun je er ook voor kiezen om deze naar boven of beneden aan te passen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel