LEGO Jurassic World: herbeleef de films met Lego-blokjes in nieuwe game

Voor de film Jurassic World is het al ongeveer negen maanden geleden dat deze in de bioscoop draaide. Rond deze periode is de app Jurassic World ook uitgekomen, waar eerder over is geschreven. Nu is het de beurt aan de ontwikkelaar Warner Bros. De app is uitgebracht in een Lego omgeving. Eerder werden er al van verschillende andere films apps en games met Lego uitgekomen.

Lego Jurassic World

De app Lego Jurassic World is onlangs uitgekomen. Voor de app betaal je €5,32 en volgens de recensies in de Google Play Store biedt het waar voor zijn geld. Voor deze app is Android 4.2 of hoger nodig en dus is de kans groot dat de game ook gewoon op jouw smartphone werkt.

Genoeg over de cijfertjes, tijd voor een beschrijving over de app zelf. Lego Jurassic World is de eerste app waarin alle vier de films voorkomen waardoor je de verhaallijnen kunt volgen van de hele reeks. Om de app compleet te maken met de gedachten aan de films zelf zijn er scenes uit de films gebruikt. Ook is het mogelijk om de bekende eilanden: Isla Nublar en Isla Sorna te verkennen.

Je hebt zestien dinosauriërs om uit de kiezen en je kunt door te experimenteren met DNA en amber nog andere dino’s creëren. Amber-blokjes heb je nodig om bijvoorbeeld de T-rex beschikbaar te krijgen. Deze speciale blokjes zijn verspreid over het spel te vinden. Herbeleef de film reeks in de vorm van een Lego omgeving en download de game via onderstaande button uit de Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel