Miitomo: eerste Nintendo-app nu officieel beschikbaar in Nederland

De eerste mobiele app voor Android van Nintendo; Miitomo, is vanaf nu te downloaden in Nederland. Sinds enige tijd is het spel al wel beschikbaar in verschillende andere landen, maar nu kunnen wij ook kennis maken met Miitomo. Met Miitomo kan je een eigen Mii-personage maken en de interactie aangaan met anderen. Je kunt je personage op een enorm uitgebreide manier samenstellen aan de hand van enorm veel opties.

Miitomo

Nintendo heeft zojuist de mobiele game Miitomo officieel uitgebracht in Nederland. Eerder al kwam de applicatie in verschillende andere landen uit, waaronder Japan, waar de game meer dan een miljoen gebruikers wist te trekken. Met Miitomo kan je kijken hoe goed je je vrienden eigenlijk kent. Bij het opstarten van de app kan je inloggen met een Nintendo-account waarmee je bonussen en andere extra’s kunt verdienen.

In Miitomo creëer je je eigen Mii-personage die je kunt voorzien van een andere outfit en accessoires. Voor het maken van je Mii kan je kiezen uit de meest uiteenlopende eigenschappen. Je kan bijvoorbeeld een Mii-personage laten samenstellen aan de hand van een selfie. Daarnaast kan je kiezen uit tientallen soorten ogen en zelfs de positie van de ogen bepalen. Ditzelfde geldt ook voor bijvoorbeeld de oren, de neus en de mond. Je kunt zelfs de stem, toonhoogte  en de persoonlijkheid aanpassen naar eigen wens.

Via de Miitomo app kan je vragen beantwoorden zodat anderen je beter leren kennen. Door vragen te beantwoorden verdien je ook munten die je bijvoorbeeld in de shop kunt besteden. Iedere dag kan je uit de ‘shop’ andere kleding vinden voor je poppetje. Je kunt vrienden toevoegen via een symbool, Facebook en Twitter. Je vrienden leer je kennen door vragen te stellen en te beantwoorden. Misschien kom je wel nieuwe dingen te weten over je vrienden!

Downloaden

De mogelijkheden zijn erg uitgebreid in Miitomo. Zo kan je bij de instellingen de begroetingen aanpassen, je Mii bewerken, het profiel aanpassen en je fotoalbum bekijken. Je kunt Miitomo downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Miitomo
Miitomo
Ontwikkelaar: Nintendo Co., Ltd.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel