Miitomo: eerste Nintendo-app voor Android komt in het Nederlands beschikbaar

Nintendo zal haar eerste Android-app uitbrengen in zestien verschillende talen. Eén van deze talen is Nederlands. Met de app Miitomo kan je iemand beter leren kennen. De applicatie moet de eerste stap zijn naar de wereld van de smartphone voor het bedrijf wat bekend is van de spelcomputers.

Miitomo

Miitomo, dat is de naam van de eerste Nintendo-app voor Android en Apple iOS. De applicatie van Nintendo zal volgende maand uitgebracht worden en inmiddels kan je je hiervoor alvast inschrijven. Op deze manier kan je alvast je gebruikersnaam vastleggen en op de hoogte blijven van nieuwtjes rondom de app.

Miitomo

In 2015 kondigde Nintendo de Miitomo app aan, de naam is afkomstig van Mii. Dit zijn karakters die gebruikers van bijvoorbeeld de Nintendo Wii aan kunnen maken. De applicatie moet er voor zorgen dat ieder zijn eigen Mii kan maken en op deze manier vrienden beter kan leren kennen. Volgens de ontwikkelaar heeft iedereen wel dingen die we bespreekbaar maken als er naar gevraagd wordt. Met Miitomo moet deze taboe doorbroken worden.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel