Seabeard: Animal Crossing voor Android

Animal Crossing was tijdenlang een populaire game voor de Nintendo DS en Nintendo Wii. Een vergelijkbare game genaamd Seabeard is nu uitgebracht voor Google Android. Seabeard brengt de Animal Crossing-ervaring naar Android.

Seabeard

Seabeard was al een tijdje beschikbaar voor Apple iOS en nu is de game ook voor Android uitgebracht. Deze game brengt de Animal Crossing-beleving naar het mobiele besturingssysteem van Google. In Seabeard bevind je je in een verwoeste wereld die opnieuw opgebouwd moet worden. Je treedt in de voetsporen van de grote kapitein Seabeard en kan je in de gigantische oceaan tal van eilanden ontdekken.

Tussendoor krijg je diverse opdrachten die naar mate je het spel langer speelt, iets moeilijker worden. Het doel is om je de beschadigde gebouwen op het eiland weer opnieuw op te bouwen. Je kan je bemanning uitbreiden en tevens beloningen krijgen als je met je boot over de oceaan gaat varen. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid en de applicatie is ook nog eens vrij van advertenties.

Tijdens het spelen van Seabeard valt op dat de game erg veel lijkt op Animal Crossing. Was je toen al gek op dit spel, dan is Seabeard zeker het overwegen waard.

Seabeard
Seabeard
Ontwikkelaar: HandCircus
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel