AirConsole: gamen op je TV met je smartphone als controller

Met de app AirConsole maak je van je eigen smartphone een game-controller en kun je 21 verschillende games spelen. De games speel je vervolgens op het scherm van de televisie. Ook zijn er diverse multiplayer games te vinden in AirConsole.

AirConsole

Even geen PlayStation of Xbox bij de hand maar wel een computer of SmartTV? Dan kun je met AirConsole alsnog gamen met vrienden of familie. In AirConsole zijn 21 games te vinden variërend van poker tot een soort jenga. Je gaat hiervoor naar de site van AirConsole waar een code getoond wordt. Deze kun je in de app invoeren om een koppeling te maken, geen zin om de app te installeren? Je kunt ook je browser op je smartphone gebruiken.

AirConsole

Eenmaal gekoppeld dan kun je navigeren tussen de games en er één selecteren. Per game krijg je natuurlijk een andere controller te zien. Wil je een nieuwe speler toevoegen dan kun je dit gemakkelijk doen via de browser.

airconsole controller

Zelf aan de slag of op zoek naar een leuk spelletje op oudejaarsavond? Ga dan naar AirConsole.com en download de Android applicatie.

AirConsole - Gaming Console
AirConsole - Gaming Console
Ontwikkelaar: N-Dream
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel