Lenovo B deze week in de aanbieding bij Aldi voor €70

Supermarktketen Aldi heeft zo nu en dan smartphones in de aanbieding. De komende week heeft Aldi de Lenovo B smartphone in de aanbieding; een Android-smartphone met 4G-ondersteuning voor 69,99 euro. We zetten de details voor je op een rij.

Lenovo B aanbieding bij Aldi

Vanaf woensdag 4 oktober 2017 kun je profiteren van een nieuwe aanbieding bij de Aldi. De Lenovo B smartphone is vanaf die dag te koop voor 69,99 euro. Het gaat om een instap-smartphone die voldoet aan de basis-eisen als je op zoek bent naar een toestel. Er is een 4,5 inch scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. Daarbij is er 1GB RAM-geheugen en 8GB opslagruimte. Deze ruimte is uitbreidbaar met een geheugenkaart van maximaal 32GB.

Lenovo B Aldi

Opvallend is wel de ondersteuning voor 4G; dat is lang niet standaard in deze prijsklasse. De Lenovo B is verder uitgerust met een FM-radio, WiFi, GPS en Bluetooth en heeft een 2 megapixel front-camera. Voor het maken van foto’s kun je ook de 5 megapixel camera aan de achterzijde gebruiken.

De Lenovo B wordt aangedreven door een MediaTek MT6735 1.0 GHz quad-core processor en er is een 2000 mAh accu. De batterij van het toestel is overigens verwisselbaar. Bij de Aldi is het toestel enkel in wit en zwart te vinden. Overigens weten we uit het verleden dat een dergelijke aanbieding snel uitverkocht kan zijn.

Wil je een compleet overzicht van specificaties; raadpleeg dan de Lenovo B smartphone-pagina via onderstaande button. De webwinkels in Nederland verkopen het toestel niet meer, maar via onderstaande link geven we je een aantal suggesties voor alternatieven.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel