LG G7 ThinQ krijgt eindelijk Android 9 Pie update in Europa

In januari rolde LG eindelijk de update uit naar Android Pie voor de LG G7 ThinQ. Dit was echter alleen voor in thuisland Zuid-Korea. Nu wordt de update ook in Europa verspreid.

LG G7: Pie update in Europa

Het geduld van LG-bezitters wordt met updates flink op de proef gesteld. Voor degenen die in het bezit zijn van een LG G7 ThinQ is het moment nu eindelijk aangebroken dat zij de update naar Android 9 Pie kunnen verwachten. Vanuit meerdere Europese landen wordt melding gemaakt van het ontvangen van de update.

LG G7 ThinQ camera

Als eerst is de update uitgerold in Italië, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Polen. Het zal een kwestie van dagen zijn totdat in alle Europese landen de update naar Android 9 Pie beschikbaar komt voor de LG G7. LG heeft ervoor gekozen om de interface vrijwel identiek te houden aan de eigen skin onder Oreo, dus verwacht daar niet heel veel meer van. Dat is jammer, omdat veel fabrikanten hier wel werk van hebben gemaakt.

LG G7 ThinQ always on display

Samen met de update naar Android Pie wordt ook beveiligingsupdate mei 2019 meegeleverd. LG geeft de LG G7 de update met versienummer V20b. Deze heeft een grootte van circa 1,4GB en wordt OTA, dus via het toestel zelf, aangereikt. Zover bekend is de update nog niet aangekomen bij Nederlandse en Belgische gebruikers. Mocht je de update krijgen, dan horen we dat uiteraard graag van je, samen met een screenshot via de mail.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel