Alleen vandaag: de interessante LG G8s ThinQ voor 399 euro

We zijn weer gestuit op een erg interessante aanbieding. De nieuwe uitgebreide LG G8s ThinQ kan alleen vandaag voor nog geen 400 euro gekocht worden. We zetten de details op een rij.

LG G8s in de aanbieding

Eerder deze maand hebben we onze uitgebreide LG G8s review gepubliceerd. We kwamen tot de conclusie dat je voor een nette prijs een erg goede smartphone hebt. Met een prima accuduur, veelzijdige camera en een mooi beeldscherm. De LG G8s profileert zich ook echt als high-end smartphone; en dat heeft de G8s ook bewezen.

LG G8s ervaringen

De LG G8s heeft een 6,2 inch Full-HD+ OLED-scherm met een brede notch. In deze notch zitten verschillende sensoren; zo kun je je telefoon ontgrendelen met je handpalm en kan je een klauw maken van je hand en zo boven het scherm het volume van de muziek aanpassen. Verder is er een triple-camera die mooie plaatjes maakt en is er de razendsnelle Snapdragon 855 processor.

Normaal heeft de smartphone een prijs van rond de 500-600 euro, wat verschilt per webwinkel, maar vandaag kun je hem voor nog minder geld in huis halen. Alleen vandaag, zolang de voorraad strekt, koop je de LG G8s ThinQ voor 399,95 euro bij iBood dat kan via deze link. Je betaalt eenmalig 5,95 euro verzendkosten; je hebt gewoon twee jaar garantie.

Leestip: Sim-only aanbiedingen augustus 2019

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Han
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel