LG Nexus 5X vanaf volgende week in Nederland

Vanaf volgende week ligt de nieuwe LG Nexus 5X in de Nederlandse winkels, zo heeft LG ons bevestigd. De komst van de Nexus 5X is goed nieuws voor degenen die al lang zitten te wachten op het nieuwe Nexus-toestel. Eind september werd door Google de LG Nexus 5X en de Huawei Nexus 6P gepresenteerd.

LG Nexus 5X

De LG Nexus 5X ligt vanaf volgende week in de Nederlandse winkels, dit heeft LG bevestigd. Tijdens het Google-event eind september werd de nieuwe Nexus-smartphone aangekondigd door Google. De Nexus 5X is het derde Nexus-toestel wat door LG gemaakt wordt. Eerder was de Koreaanse fabrikant al verantwoordelijk voor de productie van de Nexus 4 en Nexus 5. Google had ook Huawei uitgekozen om een Nexus-smartphone te ontwikkelen; de Huawei Nexus 6P.

LG Nexus 5X

Met de LG Nexus 5X heb je een toestel met een 5,2 inch Full-HD display. Daarnaast is het toestel voorzien van een 12.3 megapixel camera, een 5 megapixel front-camera, een Snapdragon 808 hexa-core processor en 2GB aan RAM-geheugen. Voor het interne geheugen heb je de keuze uit 16GB en 32GB. Op de Nexus 5X vind je de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem, namelijk Android 6.0 Marshmallow en is er een accu aanwezig met een capaciteit van 2700 mAh.

Zoals gezegd is vanaf volgende week de LG Nexus 5X beschikbaar in Nederland. De prijs van de 16GB Nexus 5X bedraagt 479 euro en de prijs van de Nexus 5X met 32GB intern geheugen bedraagt 529 euro. Je hebt de keuze uit de kleuren zwart of wit.

Interessant: De vergelijking: Nexus 5X, Nexus 6P, LG G4, Xperia Z5, Galaxy S6, Moto X Style

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel