LG: zo gaat de nieuwe Android 10-skin eruitzien (vreselijk, of niet?)

Android 10 is eerder deze maand vrijgegeven voor de Pixel-devices, en nu gaan andere fabrikanten er verder mee aan de slag. Zo ook LG, die over Android 10 de eigen LG UX 9.1 skin legt; en die is heel anders dan we eerder zagen.

LG UX 9.1

LG werkt voor verschillende smartphones aan de update naar Android 10. Samen met deze nieuwe Android-versie zal de Koreaanse fabrikant ook weer haar eigen skin van een update voorzien. Dankzij een aantal Koreaanse gebruikers komen we nu te weten hoe de nieuwe LG UX 9.1 skin eruit zal komen te zien.

LG UX 9.1 Android 10

In de screenshots die we nu te zien krijgen, zien we links de huidige interface, en rechts de nieuwe LG UX 9.1 skin. Duidelijk is dat LG gewerkt heeft aan een eigen duidelijke skin die verder van Android lijkt af te staan dan ooit tevoren. Wel is het instellingen-menu niet langer meer verdeeld in tabbladen en staat deze wél dichterbij de Android-interface. In Android 10 is ook een systeembreed donker thema te vinden, en die zal LG ook toepassen in haar eigen laag over Android.

We zien ook een enorme wijziging in de weergave van notificaties. Daarbij is het scherm met snelle instellingen door LG gretig aangepast en zien we vooral grotere letters, afgeronde hoeken nieuwe icoontjes en een duidelijke invloed van Samsung’s One UI terug in LG UX 9.1.

LG UX 9.1 Android 10

Hoewel deze screenshots nog niet het definitieve beeld laten zien van de skin, lijkt de kans klein dat er grote veranderingen nog doorgevoerd worden in de nieuwe skin. Wat vind jij van de nieuwe LG skin over Android 10? Laat het ons weten door een reactie achter te laten onder dit bericht, we zijn benieuwd!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel