Samsung: zo ziet Android 10 met One UI 2.0 eruit

Samsung is bezig met het optimaliseren van het nieuwe Android 10 voor haar toestellen. Nu zien we in een video de werking ervan, samen met One UI 2.0 op een Galaxy S10.

Galaxy S10 met Android 10

De Samsung Galaxy S10 is één van de toestellen waarvoor een update uitgerold zal worden naar Android 10. Samsung zal daarbij ook een nieuwe versie van haar eigen skin meeleveren; One UI 2.0. Het hogere versienummer doet vermoeden dat er veel nieuws op de planning staat, maar grote veranderingen lijken niet aanwezig.

Android 10 is de definitieve naam van de nieuwe Android-versie. Gisteren werd bekend dat Google definitief afstapt aan het geven van zoetige namen voor de nieuwe versies.

Galaxy S10 One UI 2.0 gebaren

Er is een nieuwe build uitgelekt waar een Portugese YouTuber een video van heeft gemaakt. Zo krijgen we al een aardig beeld van wat Android 10 met One UI 2.0 voor Samsung te bieden heeft. De nieuwe versie zien we hier op de Galaxy S10+.

Galaxy S10 Android 10 One UI 2.0

Wat we zien zijn bijvoorbeeld de nieuwe gebaren, waarbij je middels veegbewegingen bepaalde acties kunt verrichten. Daarbij heeft Samsung ook veranderingen doorgevoerd in de snelle instellingen. Ook de nieuwe privacy-instellingen uit Android 10 zien we terugkomen in de video van de Portugees. De hele video vind je hieronder. (Eerste beelden beginnen bij minuut 01:50)

Het is nog niet bekend wanneer de Galaxy S10 en de andere modellen van Samsung de update aangeboden krijgen. Naar verwachting zullen we eind oktober meer te horen krijgen hierover, als Samsung vermoedelijk de spotlights aanzet op het nieuwe One UI tijdens Samsung Developer Conference. Voor de Galaxy S9 verscheen rond de kerst de update naar Android Pie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 404,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 587,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel