Huawei P30 (Pro): uitrol van EMUI 10 beta nu gestart in Nederland

Sinds deze week kunnen gebruikers van de Huawei P30 en P30 Pro zich aanmelden voor de beta-versie van EMUI 10, uiteraard samen met Android 10. De update is vanaf n in Nederland beschikbaar.

EMUI 10 voor P30 (Pro)

De Huawei P30-serie wordt vanaf nu getest met het nieuwe Android 10, samen met de EMUI 10 skin. Sinds afgelopen week kunnen ook Nederlandse bezitters zich aanmelden voor de beta-versie. Daarbij bleef het echter wat onduidelijk wanneer gebruikers deze update konden verwachten. Inmiddels is er goed nieuws te melden over deze EMUI 10 update voor de Huawei P30 en P30 Pro.

Huawei P30 Pro EMUI 10 beta

DroidApp-lezer Marco laat ons weten dat hij inmiddels de beta-update van EMUI 10 aangeboden heeft gekregen op zijn Huawei P30 Pro. Dit betekent dat we ook in Nederland deze update kunnen verwachten. Deze update heeft een grootte van 4,38GB en heeft versienummer 10.0.0.125.

In EMUI 10 heeft Huawei verschillende verbeteringen en nieuwe functies doorgevoerd. Eén van de nieuwe features is de nieuwe camera-app. Echter kunnen we dankzij Android 10 ook genieten van het systeembrede donkere thema. Tevens zijn enkele vormgevingselementen (subtiel) gewijzigd en zijn er nog tal van andere verbeteringen te vinden in EMUI 10. Goed om te weten is dat het hier dus gaat om een beta-versie. Hierdoor kan het zijn dat nog niet alles stabiel genoeg werkt en dat er nog bugs in zitten. De feedback van de gebruikers wordt gebruikt om de definitieve update zo stabiel mogelijk te maken. Wil je je aanmelden voor de beta-versie, check dan dit artikel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 513,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel