Huawei P30 en P30 Pro krijgen EMUI 10: meld je aan voor de beta

Huawei heeft het startschot gegeven voor de uitrol van EMUI 10 beta voor de Huawei P30 en P30 Pro. Gebruikers, onder andere in Nederland, kunnen de nieuwste versie met Android 10 nu downloaden.

EMUI 10 beta voor P30-serie

De Huawei P30 en P30 Pro zijn de meest recente high-end smartphones van de Chinese fabrikant. Het hing al even in de lucht, maar vanaf nu kunnen gebruikers van het toestel de beta-update downloaden van EMUI 10. Dit is de meest recente versie van de skin van Huawei en brengt vele verbeteringen en nieuwe functies, waaronder een volledige donkere modus.

Huawei p30 EMUI 10 beta

EMUI 10 is gebaseerd op Android 10, de meest nieuwe versie van het besturingssysteem. Gebruikers van de Huawei P30 en P30 Pro kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de beta-test van EMUI 10. Hierbij kun je profiteren van nieuwe functies en mogelijkheden, en ook onder andere de nieuwe camera-app proberen. Het zou kunnen dat er nog wat bugs inzitten, dus wil je volledig vertrouwen op je toestel, dan kan het raadzaam zijn te wachten met de beta-versie.

Huawei EMUI 10

Kun je niet wachten om met EMUI 10 aan de slag te gaan op je Huawei P30 of P30 Pro, dan kun je je aanmelden. Hier zitten ook toestellen uit Nederland en België bij. Om deel te nemen kun je via de website van Huawei hier de Beta-app downloaden. Vervolgens kun je daar de instructies volgen en je op die manier aanmelden voor de beta-versie. De update krijg je dan vanzelf aangeboden. Het kan even duren voordat deze bij iedereen beschikbaar is. Het kan namelijk even duren voordat je de update aangeboden krijgt. De definitieve versie zou volgens de laatste berichten in november uitgerold worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 434,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel