LG presenteert Quick Cover voor nog onaangekondigde LG G5

In afwachting van de kennismaking van de LG G5 zelf krijgen we nu eerst de ’touch-enabled’ Quick Cover voor de LG G5 te zien. Hiermee komen we steeds meer te weten over wat we van de LG G5 kunnen gaan verwachten. Gisteren kwam ook een nieuw detail naar buiten over de nieuwe smartphone van LG.

LG G5 Quick Cover

LG heeft in afwachting van de telefoon zelf alvast de cover gepresenteerd voor de LG G5. Het gaat hierbij om een soort van ‘boekje’ waarbij de cover zelf ook bediend kan worden; de hoes herkent namelijk aanrakingen.

Volgens LG is de nieuwe Quick Cover voorzien van de voordelen van de LG Quick View Cover maar heeft het nog meer te bieden. Gebruikers kunnen alarmen uitschakelen of oproepen aannemen zonder de cover te openen. De hoes van de LG G5 is voorzien van een metallic afwerking en dankzij deze foto’s kunnen we ook alvast meer zien over hoe de vormgeving van de LG G5 er nou uit gaat zien.

Op dat moment zullen we nog even moeten wachten. Het toestel zal op 21 februari getoond worden tijdens de persconferentie; tenzij LG ook hierin uit enthousiasme het toestel graag wil laten zien. Gisteren werd bekend dat het toestel over een Always On-display zal gaan beschikken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel