LG presenteert vijf camera’s voor de LG V40 ThinQ

LG kan zelf niet wachten tot de officiële aankondiging van de LG V40 ThinQ. De Koreaanse fabrikant geeft al een goed beeld van wat we van het toestel kunnen verwachten. Denk aan de vijf camera’s die het toestel rijk zullen zijn.

Vijf camera’s voor LG V40 ThinQ

De LG V40 ThinQ aankondiging staat gepland voor 4 oktober 2018. Dit is dus volgende week, maar toch kan LG zich nu al niet meer inhouden om de wereld meer kennis te laten maken met de LG V40 ThinQ. De smartphone van de Koreaanse fabrikant is al een aantal keer in het nieuws geweest, en nu deelt LG zelf een nieuwe teaser.

Duidelijk wordt dat de LG V40 ThinQ voorzien zal zijn van vijf camera’s. De achterkant van het toestel zal drie camera’s krijgen, net als bijvoorbeeld de Huawei P20 Pro, en aan de voorkant zullen twee camera’s te vinden zijn. De focus ligt dus duidelijk op het maken van goede foto’s. Onder de camera zal de vingerafdrukscanner geplaatst worden.

De smartphone komt naar verwachting in de kleuren Moroccan Blue, Carmine Red en Platinum Gray op de markt. Daarbij zal de V40 een 6,4 inch display krijgen. Over de verdere specificaties van het nieuwe high-end toestel heeft LG zich nog niet losgelaten. We zullen hiervoor tot volgende week moeten wachten, dan is de aankondiging van de LG V40 ThinQ.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel