‘LG komt dit jaar met LG Q7; trademark opgedoken’

LG heeft de naam LG Q7 geregistreerd. Zoals het er nu naar uitziet zal dit toestel de huidige LG Q6 opvolgen. De smartphone zal geplaatst worden in het hogere mid-end segment.

LG Q7 trademark opgedoken

De Koreaanse fabrikant LG werkt mogelijk aan een opvolger voor de LG Q6. De mid-end smartphone die vorig jaar werd uitgebracht viel op door zijn vrij uitgebreide mogelijkheden die je normaal alleen bij de duurdere toestellen zag; een voorbeeld hiervan was gezichtsherkenning en een strak design.

LG Q7 trademark

LG heeft een trademark ingediend voor het gebruik van de merknaam LG Q7. Overigens is het niet bevestigd dat het toestel er ook daadwerkelijk komt. Fabrikanten leggen wel vaker namen vast ‘voor het geval dat’. Vorig jaar werd ook al de LG Q8 uitgebracht, maar deze verscheen niet in Nederland.

Details over het toestel zijn vooralsnog niet bekend. De LG Q6 was een kleinere, meer uitgeklede variant op de LG G6. Mogelijk wordt de Q7 een variant op de nog aan te kondigen LG G7 en wellicht zien we hierin een beetje vergelijkbaar design als de Huawei P20 Lite, maar dit is puur een gok.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel