LG Q8 (2018) met stylus voorgesteld door LG, wat heeft het toestel te bieden?

LG heeft een nieuw toestel in de Q-serie gepresenteerd en wel de LG Q8 (2018). Dat is opvallend, gezien de LG Q7 net goed en wel in de Nederlandse winkels is te vinden. De smartphone heeft een flink scherm en heeft meer verbeteringen.

LG Q8 (2018)

De LG Q8 (2018) is officieel aangekondigd door LG. Het is een nieuw toestel uit de Q-serie van de Koreaanse fabrikant. De smartphone is voorzien van een 6,2 inch Full-HD+ beeldscherm met een 18:9 beeldverhouding. Daarbij heeft de telefoon een Snapdragon 450 octa-core processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte welke uitbreidbaar is met een geheugenkaart.

LG Q8 2018

LG pakt nog meer uit met de Q8 (2018). De telefoon krijgt een 16 megapixel camera mee met PDAF autofocus en LED-flitser. Voorop zit een 5 megapixel camera. De accu heeft een capaciteit van 3300 mAh accu en biedt Quick Charge 3.0 ondersteuning. Aan de achterkant van de smartphone bevindt zich de vingerafdrukscanner. Niet te vergeten is de stylus die meegeleverd wordt in het toestel.

Dankzij de IP68-certificering is het toestel stof- en waterdicht. Tevens is de smartphone, net als de LG G7 ThinQ, uitgerust met Hi-Fi Quad DAC. Ook is er een USB-C en 3,5 mm aansluiting. Het is nog maar de vraag of het toestel ook in Europa gevoerd zal worden. Vooralsnog is het toestel alleen aangekondigd voor de Koreaanse markt, daar krijgt het toestel een prijs van omgerekend 415 euro. De LG Q7 is zelf pas net verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel