LG start deze maand met beta-programma voor Android 10

Waar verschillende fabrikanten al druk in de weer zijn met Android 10 te testen, heeft nu ook LG van zich laten horen. De fabrikant start deze maand met het beta-programma van Android 10.

Beta-programma van LG

LG heeft informatie naar buiten gebracht over de plannen voor het verspreiden van een testprogramma van Android 10. LG zal eind deze maand starten met het openstellen van het beta-programma voor verschillende LG-toestellen. Het eerste toestel waarvoor de Android 10 update beschikbaar zal komen is de LG G8 ThinQ. Daarna volgt de V50-serie van LG.

LG Android 10

Android 10 zal bij LG voorzien worden van haar eigen skin, waarvan we eerder screenhots voorbij zagen komen. Verder kent Android 10 zelf ook een reeks verbeteringen, denk aan nieuwe gebaren, verbeteringen in de privacy en betere meldingen. Alle nieuwe functies hebben we hier op een rij gezet.

Als we afgaan op het persbericht van LG, wil de fabrikant voor het einde van het jaar een stabiele versie aanbieden van Android 10. Gezien de reputatie van het updatebeleid van LG zou dit een welkome verrassing zijn. Echter lijkt het vooralsnog er wel op dat dit updateprogramma zich in eerste instantie zal richten op de Koreaanse markt. Wanneer we in Nederland de update kunnen verwachten voor bijvoorbeeld de LG G8s is niet bekend. Daarbij ontbreekt informatie over welke toestellen de update nog meer kunnen verwachten van LG.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel