Evan Blass: ‘LG V30 krijgt heel bijzonder slider-design met tweede scherm’

LG zou bezig zijn met de ontwikkeling van een heel bijzondere nieuwe smartphone. De LG V30 moet voorzien zijn van een slider-design, zoals vroeger, en hiervoor is er ruimte voor een tweede scherm. Er zijn nu verschillende foto’s opgedoken van het nieuwe toestel.

LG V30 design

De V-serie van LG is hier niet heel bekend. Hoewel de LG V10 wel uitgebracht werd in Nederland, zagen we -misschien wel helaas- de LG V20 niet in ons land. Nu heeft de bekende leaker Evan Blass nieuwe informatie gedeeld over de mogelijke LG V30. De verwachtingen voor dit toestel zijn na het zien van de foto’s erg hoog.

LG V30 design

De LG V-serie viel op door het tweede beeldscherm waarin bijvoorbeeld notificaties, meldingen en bepaalde informatie getoond kon worden. Bij de nu opgedoken LG V30 foto’s zien we een andere toepassing van het tweede beeldscherm. LG keert namelijk terug met een slider-design waarbij er onder het hoofdscherm een tweede scherm tevoorschijn komt. Het doet een beetje denken aan de BlackBerry Priv, maar dan met een tweede scherm, zonder toetsenbord.

LG V30 software

Evan Blass benadrukt dat het onduidelijk is of de LG V30 er definitief zoals in deze mock-ups uit komt te zien. Het kan dus zijn dat het ontwerp door de Koreaanse fabrikant inmiddels is aangepast of dat LG inderdaad op deze manier het toestel wil gaan uitbrengen. Blass heeft verder foto’s naar buiten gebracht van hoe de telefoon qua interface eruit ziet bij het gebruik.

Wij zijn erg onder de indruk van het LG V30 design. Wat vind jij?

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel