LG16: een Android-smartphone voor nog geen 10 euro

Een nieuwe smartphone voor nog geen tien euro. In Amerika heeft LG de LG16 smartphone uitgebracht voor deze prijs. Het toestel heeft daarbij ook gewoon Android, een camera, WiFi en ga een dual-core 1.2 GHz processor. Het toestel heeft de naam LG16.

LG16

LG heeft in Amerika de LG16 uitgebracht. Het gaat hier om een TracFone prepaid-toestel die te koop is bij het Amerikaanse Walmart. Het meest opvallende aan de nieuwe LG16 is de prijs, de smartphone kost namelijk $9,82, omgerekend €9,16.

LG16

Voor dit tientje krijg je een smartphone met toch nog aardige specificaties. Natuurlijk kan je voor deze prijs niet het beste verwachten, maar zelfs de wat duurdere prepaid-telefoons hebben soms minder goede specs. Het scherm heeft een grootte van 3,8 inch. Daarnaast is er 3G en WiFi aanwezig op het toestel en maak je foto’s met de 3 megapixel camera. De LG16 draait op Android 4.4 KitKat en heeft een 1.2 GHz dual-core processor. Het 4GB aan interne geheugen kan zelfs uitgebreid worden met een geheugenkaart.

De kans dat de LG16 naar Nederland komt is naar onze mening zeer onwaarschijnlijk. Mocht je nog op zoek zijn naar een goedkope smartphone, dan hebben we een aantal tips voor je in ons DroidApp Koopadvies.

Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel