LINE Lite: een zeer lichte chat-app nu wereldwijd beschikbaar

LINE is een veelgebruikte chat-applicatie in vooral de Aziatische landen. LINE heeft nu een zeer lichte chat-app uitgebracht; LINE Lite, die dus nauwelijks wat vraagt van je smartphone. Is deze app een interessant alternatief voor de huidige chat-apps zoals WhatsApp en Telegram?

LINE Lite

WhatsApp is nog steeds de meest gebruikte chat-app, zeker in Nederland. We lijken maar niet over te (willen) stappen naar andere chat-apps -zoals Telegram-, en als we overstappen hebben we altijd nog WhatsApp achter de hand.

LINE Lite

LINE wil met de app LINE Lite mensen met een minder krachtige telefoon enthousiast maken. Met LINE Lite heb je namelijk een zeer lichte app in handen. LINE Lite werd eerder al uitgebracht in elf landen, waaronder India, Mexico en Saoedi-Arabië. Door alle positieve reacties en de grote vraag, heeft LINE besloten de app wereldwijd uit te brengen. Sommige landen zijn hierop een uitzondering (zoals Iran, China, Thailand en Japan), maar in Europese landen is de app dus vanaf nu ook bruikbaar.

LINE Lite

De applicatie valt op door de eenvoud, want er zijn ‘slechts’ drie functies te vinden in de berichten-app. Het is met LINE Lite mogelijk om natuurlijk berichten te sturen. Daarnaast kan je foto’s uitwisselen en stickers versturen. Met deze drie mogelijkheden moet je het doen, hoewel de ontwikkelaar nog wel meer functies toe zal voegen. Om gebruik te maken van de app kan je een account aanmaken, of gebruik maken van je bestaande LINE-account.

LINE Lite is maar 1MB groot en gratis te downloaden via onderstaande button.

LINE Lite
LINE Lite
Ontwikkelaar: LINE Corporation
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel