LinkedIn 4.0 uitgebracht met Material Design

LinkedIn heeft haar Android-app bijgewerkt naar versie 4.0. De update brengt een compleet vernieuwde vormgeving naar de zakelijke netwerk-app. LinkedIn 4.0 is namelijk voorzien van Material Design en dat kon de applicatie zeker goed gebruiken.

LinkedIn 4.0

LinkedIn 4.0 is uitgebracht, de zakelijke app voor contacten en netwerken heeft nu Material Design gekregen. Met de komst van het nieuwe design is ook de werking van de applicatie duidelijk beter geworden. Wanneer je de nieuwe applicatie opstart krijg je eerst een reeks suggesties waarmee je voor jou interessante groepen en personen kunt gaan volgen.

LinkedIn 4.0

De Android-app van LinkedIn is in versie 4.0 verbeterd met vijf verschillende tabbladen. Hier kan je de laatste updates en gebeurtenissen raadplegen en ook zelf een foto of update achterlaten. Andere tabbladen geven je toegang tot je profiel, de privéberichten, voorgestelde vrienden en contactverzoeken en de zoekfunctie.

LinkedIn 4.0

Zelf gebruik ik LinkedIn niet zo vaak, maar de update is een welkome verbetering. De update naar LinkedIn 4.0 zal vanaf nu uitgerold gaan worden via de Google Play Store. Je kunt de app downloaden via onderstaande button.

LinkedIn: Vacatures zoeken
LinkedIn: Vacatures zoeken
Ontwikkelaar: LinkedIn
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel