Manu komt met een écht draadloze lader voor je smartphone: de stijlvolle QUBE

Draadloos laden; het klinkt handig, maar in de praktijk zit je nog altijd met het probleem dat de lader zelf wel aan het stroom moet. Fabrikant Manu heeft daar iets op gevonden: de QUBE. Een echte stijlvolle draadloze lader om je toestel waar dan ook op te laden.

Manu QUBE

Op DroidApp schreven we vorig jaar een review van de Manu Kangaroo Stand. Een stijlvol designproduct wat we in de volksmond ook wel een krantenbak noemen. Het Nederlandse bedrijf uit Eindhoven heeft nu echter een nieuw product ontwikkeld; de QUBE. Het is de eerste écht draadloze oplader, met een geïntegreerde powerbank. Hierdoor kun je je telefoon draadloos laden zonder dat de lader op dat moment aan het stopcontact moet worden gehangen.

MANU Qube

De Manu QUBE is uitstekend geschikt voor degenen die niet van lelijke kabels houden of het juist onhandig vinden. De QUBE bestaat uit verschillende delen. De deksel van het product is voorzien van een geïntegreerde powerbank waarmee je smartphone, indien ondersteund, draadloos opgeladen kan worden, dit is een 10W Qi Wireless Charger. Deze heeft een accucapaciteit van 10400 mAh.

Eronder zit een 5W Wireless Charger die niet alleen de deksel direct kan opladen, maar ook eventueel een ander product dat ondersteuning biedt voor draadloos laden (volgens de Qi-standaard). Zowel we van Manu gewend zijn is alles vormgegeven in een zeer stijlvol, strak design. Enkel het onderste gedeelte hoeft op stroom te zijn aangesloten.

Crowdfunding

Manu wil het project realiseren middels crowdfunding. Het streefbedrag is 10.000 euro en daar zitten de Nederlandse makers al bijna aan. Je kunt zelf een bedrag naar keuze inleggen om de QUBE op de markt te laten komen. Leg je 71 euro of meer in, dan ben je verzekerd van deze stijlvolle lader. Er verschijnen ook 5 gouden QUBE modellen.

De Kickstarter campagne stopt 20 augustus. In oktober moeten de eerste modellen uitgestuurd worden. Mocht je mee willen doen, dan kun je dat doen via deze pagina op Kickstarter.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel