Marques Brownlee toont interessante camera-vergelijking tussen smartphones

In een nieuwe video van Marques Brownlee, ook wel bekend als MKBHD, zien we de verschillende resultaten tussen de smartphone-camera’s. De camera-vergelijking gaat tussen de LG G6, OnePlus 3T, Samsung Galaxy S8, Google Pixel XL en iPhone 7+ van Apple. Welke camera scoort het beste? Dat wordt getoond in de interessante video.

Smartphone-camera vergelijking

De camera’s in smartphones worden steeds beter. Er zijn in de afgelopen jaren flinke stappen gezet met dual-camera, een betere lichtgevoeligheid en eindelijk is het niet enkel meer een megapixel-race. De bekende YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) heeft de proef op de som genomen en test de verschillende camera’s van vijf populaire toestellen.

De toestellen waarvan de camera getest wordt zijn de Apple iPhone 7, Samsung Galaxy S8, LG G6, Google Pixel XL en OnePlus 3T. Helaas vinden wij het jammer dat de Huawei P10 niet meegenomen is. De maker heeft zijn best gedaan zoveel mogelijk precies dezelfde foto te maken en tussen de foto’s zien we soms duidelijke verschillen. De video kun je hieronder bekijken. Welke camera vind jij het best?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel