Maxthon Browser voor Android geüpdatet met Ad-blocker

Maxthon Browser is samen met onder andere Chrome, Opera en Firefox een geliefde browser voor Android. Met een nieuwe update die nu is verschenen voor Maxthon Browser, kan je websites bezoeken zonder advertenties, dankzij de nieuwe integratie van Adblock Plus.

De ontwikkelaars van Maxthon Browser hebben een nieuwe versie uitgebracht van de geliefde Android-browser. In de nieuwe versie van de browser komen we verschillende verbeteringen tegen. Maar het grootste nieuws van de update is toch wel de toevoeging van een ad-blocker.

In Maxthon Browser for Android v4.4.0.2000 vinden we de functie ‘Adblock Plus’. Met deze functie worden reclamebanners en overige advertenties niet geladen en dus weggelaten. Dit zorgt niet alleen voor minder ergernis, maar ook voor een verminderd dataverbruik.

maxthon browser

Na het installeren van de update voor Maxthon is de Adblock Plus functie direct geactiveerd. Het internetten met de Maxthon Browser zal voortaan een stuk rustiger worden.

Maxthon is een uitgebreide internetbrowser voor Android. Er is ondersteuning voor RSS-feeds (handig voor de DroidApp RSS-feed :-)), een mogelijkheid om pagina’s voor later gebruik offline te downloaden en een nachtmodus. Verder werkt Maxthon met gestures (gebaren) en een handige leesmodus. Met de cloud-functies kan je websites, tekst of beeld pushen naar andere apparaten, of je kan bestanden opslaan in de gratis cloud-opslagruimte. De mogelijkheden met Maxthon Browser zijn eindeloos.

Het mooiste van alles, is dat Maxthon Browser gratis te downloaden is voor Android. Wil je de browser ook proberen? Download hem dan snel via onderstaande button uit de Play Store.

Maxthon browser
Maxthon browser
Ontwikkelaar: Maxthon Browser
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel