Dolphin Browser V11 Beta update met vernieuwingen en verbeteringen

Dolphin Browser heeft een nieuwe beta-versie uitgebracht van de internetbrowser. In de nieuwe versie van de Dolphin Browser zijn diverse vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd waardoor je op een nog fijnere manier kan internetten. Een van de nieuwigheden is de vernieuwde interface.

De ontwikkelaars hebben een nieuwe versie uitgerold van Dolphin Browser. De browser die gezien wordt als een van de beste browsers voor Android is verschenen als beta-versie met het versienummer V11. Dolphin Browser V11 Beta bevat een nieuw swipe-menu aan de rechterkant. Hier kan je geïnstalleerde add-ons terugvinden en ook diverse andere instellingen terugvinden zoals het weergeven in full-screen, nachtmodus activeren of om de website in een andere weergave te openen.

Dolphin_Browser

Thema’s

Voor Dolphin Browser zijn tal van thema’s te downloaden waarmee je de browser nog meer kan personaliseren. Op dit moment zijn er al 40 gratis thema’s beschikbaar. In Dolphin Browser V11 Beta vinden we verder een vernieuwde menubalk aan de onderzijde van het scherm.

Dolphin Browser

Dolphin Connect

Dolphin Connect maakt het mogelijk om open tabbladen met meerdere apparaten te synchroniseren. Door Dolphin Connect eventueel te installeren als extensie in de Chrome, Firefox of Safari browser op de pc, kan je snel bladwijzers synchroniseren.

Dolphin_Browser_1

One Tap

We schreven vandaag al over de applicatie Flynx. Een ideale manier om veel tijd te besparen tijdens het surfen op het internet. Een soortgelijke functie is te vinden als add-on voor Dolphin Browser. Met de add-on One Tap kan je vanuit een andere applicatie op de achtergrond een website openen.

Dolphin Browser

De gestures waarmee je middels gebaren bepaalde acties kan uitvoeren, of een pagina kan bezoeken is ook uiteraard in Dolphin Browser V11 Beta te vinden. Een snelle en handige manier om snel naar je favoriete website te navigeren. Door de add-ons en plugins die je kan downloaden voor Dolphin Browser heb je aan Dolphin Browser een handige browser.

Omdat V11 van Dolphin Browser nog wel in beta-fase verkeerd, kunnen er eventuele bugs nog in de applicatie zitten. Mocht je Dolphin Browser V11 willen uitproberen, dan kan je deze downloaden door onderstaande stappen te volgen.

  • Jezelf aanmelden bij de Beta Community op Google+ van Dolphin Browser Beta.
  • Vervolgens dien je je aan te melden als tester voor Dolphin Browser Beta.
  • Vervolgens kan Dolphin Browser V11 Beta gedownload worden uit de Play Store.

De Play Store versie van Dolphin Browser is via onderstaande button te downloaden.

Dolphin - Best Web Browser 🐬
Dolphin - Best Web Browser 🐬
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Bron: Dolphin

Lees ook

Reageer op dit artikel