Firefox 57 voor Android: de grootste update in tijden voor browser

De internetbrowser Mozilla Firefox is voorzien van een update. Voor Android is Firefox 57 ook uitgebracht en deze brengt een hoop verbeteringen en nieuwe functies. Volgens de ontwikkelaar is het de grootste update sinds Firefox 1.0 uit 2004.

Firefox 57 voor Android

De Android-app van Firefox is bijgewerkt met een update. In Firefox 57 zijn veel verbeteringen doorgevoerd. Bij het starten van de applicatie is direct de vernieuwde vormgeving te zien waarbij de grijs-oranje kleur plaats heeft gemaakt voor een minimalistisch design met blauwe en grijze elementen. Op het startscherm vind je een overzicht van meest bezochte websites, bladwijzers en de geschiedenis.

Firefox Quantum is de naam die Mozilla de browser meegeeft vanwege de vele snelheidsverbeteringen. Vooral bij de desktop-versies zijn veel verbeteringen doorgevoerd, maar ook de mobiele app is van vele verbeteringen voorzien. Vanaf nu biedt Firefox ook ondersteuning voor Custom Tabs, die we kennen uit de Chrome browser. Hiermee kan een link geopend worden binnen een bepaalde app in een browservenster van Firefox. Echter lijken nog niet alle apps met de Custom Tabs van Firefox om te kunnen gaan.

De Firefox 57 update is beschikbaar in de Play Store via onderstaande button.

Firefox Browser: snel en privé
Firefox Browser: snel en privé
Ontwikkelaar: Mozilla
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel