Samsung Internet Browser 9.2 uitgebracht met nieuwe functies

Er is een nieuwe update beschikbaar voor de Samsung Internet Browser app. Deze applicatie is voorzien van een aantal nieuwe functies die het internetten prettiger moet maken.

Samsung Internet 9.2

Samsung is begonnen met het verspreiden van een nieuwe update die de eigen browser een aantal nieuwe functies en verbeteringen geeft. Nog steeds is Samsung Internet Browser 9.2 voorzien van het One UI-design, de nieuwe stijl die Samsung hanteert voor haar devices met Android Pie.

Samsung Internet Browser 9.2

In de internetbrowser vinden we nu verschillende elementen onder in beeld. Hierdoor is de applicatie prettiger te bedienen met één hand. Samsung maakt ook gebruik van wat rondere vormen en details. Daarbij is een handige functie het donkere thema. Deze maakt websites rustiger voor je ogen, maar kan het zijn dat dit niet met alle websites even goed werkt.

Samsung Internet Browser 9.2

Er is in Samsung Internet 9.2 ook een Smart Anti-Tracking functie aanwezig. Deze moet je privacy beter beschermen. Domeinen van derden die je proberen te volgen, worden daarmee geblokkeerd, zo belooft Samsung. Deze opties vind je terug onder de privacy-instellingen in de Samsung Internet Browser.

De update is beschikbaar in de Google Play Store, maar het kan even duren voordat deze bij iedereen beschikbaar is.

Lees ook

Reageer op dit artikel