Samsung Internet Beta 8.2 update: sneller en meer privacy

Samsung heeft een update uitgebracht voor de beta-versie van de Samsung Internet browser. De applicatie is met de update naar versie 8.2 weer op verschillende gebieden sneller geworden. Daarnaast zijn nieuwe functies toegevoegd aan de browser die voor elk Android-toestel is te downloaden.

Samsung Internet 8.2 beta

De beta-versie van Samsung Internet is voorzien van een update naar versie 8.2. Met de update krijgen gebruikers toegang tot verschillende verbeteringen en nieuwe functies. Volgens Samsung worden vooral grotere downloads door verschillende optimalisaties nog sneller binnengehaald. Afhankelijk van het netwerk en het systeem kan de download 15-40 procent sneller zijn.

Samsung Internet beta 8.2

Daarnaast is er een Do Not Track functie aanwezig. Hiermee kun je aangeven bij websites dat je niet gevolgd wil worden tijdens het internetten. Een andere nieuwe functie is Quick Access Sync. De standaard hoofdpagina in de browser toont je snelkoppelingen naar vaak bezochte websites. Met de nieuwe functie kun je de configuratie tussen verschillende apparaten synchroniseren via Smart Switch. Tot slot is techniek achter de browser geüpdatet en verbeterd.

Je kunt Samsung Internet Beta 8.2 downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Samsung Internet Browser Beta
Samsung Internet Browser Beta
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel