WhatsApp werkt aan integratie van interne browser

Het lijkt erop dat WhatsApp in de toekomst een hoop nieuwe opties beschikbaar wil stellen. Nu zijn er details en screenshots opgedoken voor de interne browser in WhatsApp.

Interne browser voor WhatsApp

WhatsApp-ontwikkelaars hebben het druk. Waar we eerder al verschillende berichten tegenkwamen over nieuwe functies in WhatsApp, wordt er nog een nieuwe feature toegevoegd in de toekomst. Een bron heeft in de nieuwe beta-versie aanwijzingen gevonden voor een interne browser. Verschillende apps, waaronder Telegram, Facebook, Instagram en dergelijke, werken al met een interne browser.

WhatsApp Interne browser

Wanneer je nu in een WhatsApp-chat op een link tikt wordt deze geopend in de standaard gekozen browser. Dit is meestal Chrome. Een interne browser moet het surfen naar de pagina makkelijker maken. Overigens maakt het gebruik van de Android API dus in dat opzicht zal Facebook geen toegang krijgen tot je browsegeschiedenis. Volgens Wabetainfo kan de browser ook onveilige pagina’s herkennen en je hiervoor waarschuwen.

Het is niet bekend wanneer de nieuwe functionaliteit door WhatsApp wordt toegevoegd. Eerder gingen al berichten over een afbeelding-zoekfunctie, een donker thema, een vernieuwde zoekfunctie voor mediabestanden en een keuze of je zelf wel wilt deelnemen aan een groepsgesprek waarvoor je uitgenodigd bent.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel