Wat zijn jouw meest populaire Instagram foto’s van 2016? Deel ze met deze tools

Instagram is ook dit jaar weer veel gebruikt. Inmiddels telt Instagram meer dan 600 miljoen gebruikers. We delen wat af; van foto’s met vrienden, je vakantiefoto’s en foto’s van je nieuwe auto of huisdier. Maar wat zijn de meest populaire, beste foto’s van jou, die je het afgelopen jaar hebt gedeeld?

Instagram: beste foto’s 2016

Op Instagram delen we veel foto’s, en ook vind je DroidApp op Instagram. Welke foto’s hebben van jou de meeste likes gekregen, of op welke foto kreeg je de meeste reacties? Er zijn verschillende tools die een collage maken met de meest populaire foto’s in 2016. Voor je ‘Instagram Best Of 2016′ foto’s hoef je niet in te loggen met je Instagram-account, maar je vult gewoon je Instagram gebruikersnaam in waarna je foto’s doorzocht worden.

DroidApp Instagram 2016

Je hoeft geen app te downloaden om je beste foto’s van 2016 te zien. We hebben de verschillende diensten voor je hieronder neergezet;

  • 16bestof16De meeste foto’s in één collage krijg je met de dienst 16bestof16. Zoals de naam al aangeeft wordt er een collage gemaakt met de 16 meest populaire foto’s van jou op Instagram.
  • 2016bestnineDe dienst 2016bestnine geeft een selectie weer van de negen beste foto’s op je Instagram-account. Hierbij wordt gekeken naar het aantal likes/hartjes en de reacties op je foto.
  • instagfyGeen collage met je foto’s, maar een interessant gifje? Ook die kan je maken aan de hand van de meest populaire foto’s op je account. Via de website van instagfy wordt gekeken welke foto’s het meest populair waren en hier wordt een gifje van gemaakt. Het gifje laat 12 Instagram foto’s zien.

Je resultaat kan je direct vanaf de website opslaan en zelf via de Instagram app delen via je eigen account.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel