Instagram voegt stickers en handsfree filmen toe aan foto-app

Instagram heeft vandaag weer nieuwe functies uitgebracht voor het sociale fotonetwerk. Met stickers kun je je eigen Instagram foto’s versieren of een verhaal duidelijk maken. Daarnaast komt Instagram met handsfree filmen.

Instagram met stickers

Als je een foto of video maakt met de Instagram app krijg je vanaf nu ook de mogelijkheid om stickers te plakken. Naast statische stickers zoals sneeuwpoppen en kerstbomen zijn er ook dynamische stickers die bijvoorbeeld de huidige temperatuur of tijd tonen. Gebruikers kunnen een locatie sticker toevoegen, door op deze sticker te tikken krijg je meer informatie over deze locatie.

Instagram Stickers

De kerststickers zijn de komende weken beschikbaar om je Instagram te versieren. Nieuw is ook het handsfree filmen met Instagram. Je hoeft niet langer de opname knop in te blijven drukken om materiaal op te nemen. Erg handig als je wat wilt laten zien waarbij je twee handen nodig hebt.

Naast stickers kun je ook tekst op je foto of video plaatsen, hierbij zijn een aantal basis opties opgenomen zoals het links, gecentreerd of rechts uitlijnen van de tekst. Instagram versie 10.3 is vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel