Prisma 1.1.24: kunstige foto-app krijgt nieuwe interface

De ontwikkelaars van de foto-app Prisma hebben een update uitgebracht voor de Android-app. In Prisma 1.1.24 zien we een vernieuwde interface voor de camera en de galerij. Hierdoor kan je nog sneller je foto vinden en bewerken.

Prisma 1.1.24

In de Google Play Store staat een update klaar voor de Prisma app. Met deze foto-applicatie maak je van iedere foto een schitterend kunstwerk. Je kunt kiezen uit circa 36 filters waarmee je een kunstige laag over je bestaande foto’s legt. Denk aan de stijl van Mondriaan of meer Urban.

Prisma 1.1.24 voert wijzigingen door in de vormgeving van de interface. Nog steeds kan je direct een foto maken met de grote toets bij het opstarten van de app. Een preview in de hoek van je laatst gemaakte foto is verdwenen. Wel kan je nu de galerij uitklappen waarna je direct alle foto’s te zien krijgt. Op deze manier kan je sneller een eerder gemaakte foto inladen.

De ontwikkelaars hebben de applicatie verder voorzien van ondersteuning voor de Russische taal. Ook beloven ze dat het toepassen van filters nog sneller gemaakt te hebben, hoewel dit uit onze tests niet echt lijkt te verschillen.

Downloaden

De Prisma 1.1.24 update wordt vanaf nu verspreid via de Google Play Store. Je kunt de app downloaden via onderstaande button.

Prisma Art Effect Photo Editor
Prisma Art Effect Photo Editor
Ontwikkelaar: Prisma Labs, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel