Foto-app Prisma krijgt een nieuwe, gratis filter-store en persoonlijke filters

Prisma is een applicatie waarmee je je foto’s kunt voorzien van een schilderachtig effect. Vorig jaar was de foto-app lange tijd erg geliefd onder vooral de Instagram-gebruikers. Nu deze storm wat is gaan liggen bleef het stil rondom de app, maar er is goed nieuws. Een nieuwe update brengt een filter-store en je krijgt binnenkort persoonlijke filters.

Prisma met filter-store

De ontwikkelaar van de foto-app Prisma heeft een fijne update uitgebracht voor de applicatie. Vanaf nu kun je uit nog veel meer filters kiezen en deze gebruiken voor je foto’s. Bij het kiezen of maken van een foto zie je een melding om meer stijlen te kiezen. Vervolgens word je geleid naar een filter-store waar je tal van verschillende stijlen en filters kunt vinden.

Nee, je hoeft niet te betalen voor de filters. Je kunt ze met een druk op de knop toevoegen aan je filters en direct ook weer verwijderen. Je vindt bij de verschillende filters ook andere voorbeelden te zijn, en filters die populair zijn in je land. Daarnaast werkt Prisma aan een functie waarbij de meest actieve gebruikers hun eigen stijl kunnen maken en kunnen delen in de Prisma Store.

Downloaden

De update kan gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Prisma Art Effect Photo Editor
Prisma Art Effect Photo Editor
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel