Instagram ‘jat’ weer een functie van Snapchat: geostickers

Instagram heeft een nieuwe feature toegevoegd aan de eigen foto-app. Opnieuw is deze functie duidelijk ‘geleend’ van Snapchat. Je kunt vanaf nu bij je eigen Stories gebruik maken van geostickers. Maar wat kun je ermee?

Instagram Geostickers

Het maken van een verhaal, ofwel je Stories is een functie die we als eerst zagen in Snapchat. Echter doet Instagram vrolijk mee en wordt de functie met grote regelmaat gebruikt. De ontwikkelaars van Instagram hebben opnieuw een bezoekje gebracht bij Snapchat en hebben weer een functie meegenomen.

Instagram Geostickers

Vanaf nu is het mogelijk om geostickers te plaatsen bij je Stories, eerder kwam Snapchat al met geostickers. Dit zijn speciale stickers die je op je foto of video kunt plakken. Anders dan gewone stickers zijn geostickers exclusief voor de locatie waar je op dat moment bent. Hierbij zijn de stickers ook in een passende stijl vormgegeven.

Instagram Geostickers

De functie is volgens Instagram nu nog enkel beschikbaar in Jakarta en New York City. In de toekomst zullen de geostickers op meer locaties te gebruiken zijn.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel