Instagram test ‘Albums’: upload tot tien foto’s in één keer

Instagram test een nieuwe mogelijkheid in de Android-app. Instagram Albums moet het mogelijk maken om in één keer meerdere foto’s te uploaden naar het sociale netwerk. Bij verschillende gebruikers is deze functie opgedoken. Wat kunnen we verwachten?

Instagram Albums

Instagram komt met een nieuwe album-functie in de Instagram-app. Met deze functie wordt het mogelijk om in één keer meerdere foto’s te uploaden naar je eigen account. In versie Instagram 10.7.0 die eerder werd uitgerold, krijgen verschillende gebruikers de mogelijkheid om tien foto’s in één keer te versturen.

Instagram Albums

Je kunt gewoon filters kiezen voor je foto’s en de foto’s worden als een album getoond aan je volgers. Er kan geveegd worden door de foto’s zodat het hele album bekeken kan worden. Wees dus niet bang voor een grote hoeveelheid losse foto’s in je tijdlijn. Ook kunnen de volgers reageren op je foto’s.

De functie is -nog- niet officieel aangekondigd door Instagram. Daarnaast is de album-functie nog niet voor iedereen beschikbaar. Heb jij de nieuwe album-functie al ontdekt in Instagram?

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel