Instagram gaat advertenties plaatsen in je Stories: zo ziet het eruit

Instagram Stories laten je foto’s en video’s delen met de rest van je vrienden. Korte filmpjes en foto’s, bewerkt of onbewerkt; je kunt er veel mee doen. Nu is bekend geworden dat Instagram de Stories zal voorzien van reclame; en zo gaat dat eruit zien.

Instagram Stories reclame

De Instagram Stories duiken bovenin beeld op in de Instagram-app. Het zijn verhalen waarin je foto’s en video’s van anderen kunt bekijken, maar ook zelf je verhaal kunt delen. Tevens kan je je beelden voorzien van effecten, stickers, tekst en andere dingen. Instagram heeft nu bekend gemaakt dat het geld wil gaan verdienen met deze functie in de foto-app. De verhalen worden na 24 uur automatisch verwijderd.

Advertenties

Instagram Stories zullen binnenkort advertenties bevatten. Deze reclames zullen te zien zijn tussen de verschillende Stories. De advertenties kunnen bestaan uit filmpjes of foto’s. De weergavetijd van een video is maximaal 15 seconden en advertenties kunnen mogelijk overgeslagen worden. Gesponsorde content in Stories wordt vanaf nu uitgerold. Eerder werden al advertenties in de tijdlijn weergegeven.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel