Instagram komt definitief met Albums en laat je maximaal 10 foto’s per keer uploaden

Instagram heeft een nieuwe feature aangekondigd. Eerder dook de feature ‘Albums’ al op bij verschillende gebruikers en nu komt deze functie naar iedereen. Vanaf nu is het daarmee mogelijk om in één keer maximaal 10 foto’s te uploaden naar het sociale netwerk.

Instagram album

De feed van Instagram zal er binnenkort iets anders uit gaan zien. Het wordt namelijk mogelijk om maximaal 10 foto’s per keer te publiceren. Bij verschillende gebruikers dook Instagram Albums al op en nu wordt het voor iedereen beschikbaar. De uitrol van de functie staat wereldwijd gepland voor de komende weken.

De video’s en foto’s die je in een keer selecteert worden niet allemaal als losse foto getoond. Anderen kunnen naar links en rechts vegen over de foto om de andere beelden uit dezelfde serie te bekijken. Beelden kunnen bewerkt worden en voorzien worden van een filter. Op dit moment kunnen alleen vierkante foto’s gebruikt worden in een album. Door een geselecteerde foto ingedrukt te houden kan het beeld verplaatst worden qua volgorde.

Zoals gezegd wordt de nieuwe album-functie vanaf nu naar iedereen uitgerold. Het kan even duren voordat de functie voor iedereen beschikbaar is.

Instagram
Instagram
Ontwikkelaar: Instagram
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel