Prisma voor Android: nu ook offline gebruiken; binnenkort video’s en GIF

Foto-app Prisma maakt van iedere foto een indrukwekkend schilderij. Er zijn tal van verschillende filters aanwezig in de applicatie waarmee je een foto een compleet andere stijl kunt geven. Vanaf vandaag kan je een deel van de app ook offline gebruiken, met Prisma 1.1.47. Binnenkort kunnen we nog een aantal nieuwe functies verwachten in de applicatie.

Prisma 1.1.47

Prisma wist in korte tijd onder een grote groep gebruikers populair te worden. Na verschillende updates waarin onder andere de interface is aangepast, is het ook vandaag weer tijd voor een update. Met de nieuwste versie van Prisma wordt een deel van de filters offline opgeslagen. Tot voor kort had je altijd een internetverbinding nodig om een filter toe te passen. Niet alle filters zijn volgens de ontwikkelaar offline beschikbaar.

Prisma 1.1.47 filters

Prisma voor Apple iOS kreeg deze week de mogelijkheid om video’s een Prisma-filter mee te geven. Deze functie is helaas nog niet in de app voor Android te vinden. De ontwikkelaars van Prisma zijn hier nu wel mee bezig. De functie kunnen we op korte termijn in de app verwachten. Er wordt ook gekeken naar de toekomst. In de toekomst kunnen we GIF-ondersteuning verwachten waarbij we GIF’jes kunnen maken van onze meesterwerken.

Prisma Art Effect Photo Editor
Prisma Art Effect Photo Editor
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel