Prisma app voor iedereen beschikbaar in Play Store

In de Google Play Store is foto-app Prisma officieel uitgebracht voor Android. Vorige week verscheen de beta-versie van de erg populaire app al, maar werd offline gehaald. Van iedere foto maak je voortaan een kunstwerk!

Prisma voor Android

Vanaf nu kan iedereen foto-app Prisma installeren. De erg populaire applicatie was eerder al te vinden in de App Store voor iOS. Vorige week verscheen de APK al voor Android, waardoor we de applicatie al konden gebruiken. Echter was de pret maar voor korte duur. Aan de kant van de server werd de werking van de app ongedaan gemaakt.

Prisma

Met Prisma kan je van iedere foto een schilderij maken. Je kunt kiezen uit tal van verschillende effecten en lagen. Na het kiezen van een effect kan je over de foto vegen en kan je de intensiteit van het effect aanpassen.

Prisma

Zoals gezegd is het eindresultaat een schilderachtige foto. Het eindresultaat kan je eventueel bij instellingen voorzien van een watermerk. Ben je helemaal tevreden? Dan kan je je kunstwerk delen via de bekende netwerken. Wil je aan de slag met Prisma? De app kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Prisma Art Effect Photo Editor
Prisma Art Effect Photo Editor
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel