Foto-app Prisma: zo gaat de Android-versie eruitzien (screenshots)

Prisma is de naam van een enorm populaire foto-applicatie. De app werd enige tijd geleden uitgebracht voor Apple iOS. Binnen enkele weken zullen we de Prisma app ook gaan zien op Android. Screenshots van hoe de app er op Android uit komt te zien zijn nu naar buiten gebracht. Met Prisma maak je van iedere foto een schilderij.

Prisma screenshots

Prisma is ontwikkeld door een groep Russische ontwikkelaars. Op dit moment is de applicatie enkel beschikbaar voor gebruikers van een Apple iOS toestel zoals de iPhone, maar onlangs schreven we al dat de Android-app binnen enkele weken uitgebracht zal gaan worden. Eerder werd gesproken over volgende maand (augustus), maar dat lijkt inmiddels te zijn vervroegd naar eind juli.

Op internet zijn alvast de eerste screenshots gepubliceerd van de Android-versie. We zien geen grote verschillen met die van Apple. Je kunt direct een filter kiezen en hiervan de preview bekijken. Daarnaast is het mogelijk om een bestaande foto te kiezen of een nieuwe foto te maken. De intensiteit van het schilder-effect kan je aanpassen door over de foto te vegen. Het eindresultaat kan je direct vanuit Prisma delen met de rest van de wereld via de verschillende netwerken.

Zodra Prisma beschikbaar is voor Android, lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel