Prisma app maakt van foto’s onwijs gave schilderijen; volgende maand naar Android

In korte tijd is de schilderachtige fotobewerker-app Prisma enorm populair geworden. De Prisma app gaat verder waar Instagram stopt. Het maakt van je foto’s onwijs gave schilderijen. Zelfs van de meest saaie foto’s weet Prisma een kunstwerk te maken.

Prisma voor Android

Prisma is een applicatie die je foto’s ‘transformeert’ naar een schilderij. Ben je iemand die weleens wat anders zou willen proberen dan Instagram; dan zal Prisma je zeker bevallen. Prisma wordt op dit moment al door meer dan twee miljoen mensen gebruikt en geeft foto’s een compleet andere dimensie.

Je hebt keuze uit tal van interessante, erg gaaf vormgegeven filters. Deze hebben allemaal een artistiek thema en maken een meesterwerk van zelfs de saaiste foto’s. Het omzetten van een foto duurt even, omdat alle details meegenomen worden in de foto. Door over de foto te vegen kan je de intensiteit van het filter aanpassen naar eigen wens. Kies je voor een ‘Mondriaan’ filter, de ‘Gothic’ stijl of voor ‘Urban’? De keuze is flink in Prisma.

Prisma app

Heb je uiteindelijk het gewenste filter en effect gekozen, dan kan je de foto natuurlijk opslaan op je smartphone of tablet. Vanuit de Prisma app kan je hem ook direct delen met je vrienden. Dit kan via Instagram en Facebook, of via een andere app naar keuze. Ik verwacht persoonlijk dat het niet al te lang zal duren totdat een grote partij de app wil overnemen, want deze app zit vol met potentie en laat je van iedere foto een gaaf kunstwerk maken.

Volgende maand zal de applicatie uitgebracht worden voor Android. Mocht je een Apple iOS apparaat in bezit hebben, dan is de app wel al te downloaden uit de App Store.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel