Prisma app: binnenkort ook video’s als kunstwerk

Prisma is in korte tijd erg populair geworden. Met deze app maak je van iedere foto een waar kunstwerk. Speciale schilderachtige effecten in de stijl van Mondriaan of een andere kunstenaar. Binnenkort kunnen we ook video’s ‘beschilderen’ met een kunstig effect.

Prisma: schilderachtige video’s

Na foto’s kunnen we binnenkort ook video’s een schilderachtig effect geven. Met de filters verander je zelfs de meest saaie foto in een boeiend plaatje. Sinds deze week is de applicatie officieel ook voor Android te downloaden, nadat het daarvoor al in rap tempo een groot publiek wist te bereiken op iOS.

Prisma app

Alexey Moiseenkov, mede-oprichter van de app Prisma, heeft zijn nieuwe plannen uit de doeken gedaan tegenover Bloomberg. Hij vertelde dat er binnenkort ook video’s voorzien kunnen worden van een schilderij-effect. Hierdoor krijgen video’s een totaal andere dimensie. De technologie is volgens Moiseenkov er al klaar voor. Echter moet de infrastructuur er op aangepast worden zodat de systemen de aanvragen kunnen verwerken. In het begin van de lancering op Android had de dienst met regelmaat te kampen met server-storingen.

Prisma app

Wanneer we de video-functie in Prisma kunnen verwachten is niet bekend gemaakt. De applicatie kan je in ieder geval wel gebruiken om meer uit je foto’s te halen. Dat kan door de app te downloaden via onderstaande button.

Prisma Art Effect Photo Editor
Prisma Art Effect Photo Editor
Ontwikkelaar: Prisma Labs, Inc.
Prijs: Gratis+
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel